Nümph

Showing all 14 results, including child brands

Kreativt og moderigtigt Nümph tøj til damer

Er du typen der vil skille dig ud fra mængden? Være den frie, selvsikre kvinde, med sin egen kreative stil? Så er Nümph det helt rigtige valg. Med Nümph er du med til at sætte kulør på hverdagen, med en sammensætning af eksklusive farver og prints.

Du kan også vælge den klassiske Nümph stil med kjolerbukserbluser og jakker i mere neutrale farver, men altid med en finurlig detalje til at markere brandets specialitet.

Farverigt og klassisk tøj fra Nümph

Med Nümph får du sat kulør på hverdagen, når deres finurlige og farverige styles skinner igennem på deres unikke designs med prints, snit og smarte detaljer, som ikke ses mange andre steder, med den særlige stil, det danske brand er blevet kendt for.

Personlig stil med tøj fra Nûmph

Nümph henvender sig til den selvstændige, stærke og selvsikre pige, der tiltrækker opmærksomhed gennem hendes egen personlige og modebevidste stil, hvor de forskellige modeller med fordel kan sættes sammen som sæt, eller bruges hver for sig, og dermed give et mere personligt look.

Tøj til enhver lejlighed

De smarte modeller fra Nümph kan bruges i mange forskellige sammenhænge, hvad enten du skal arbejde eller have det sjovt i byen. Sammensæt kjoler med cardigans, T-shirts, bluser eller skjorter med nederdele eller bukser, og giv tøjet liv, med din helt egen stil. Skab det romantiske look til en tur i byen, eller et skarpt forretningslook til mødet i firmaet.

Hvad er Nümph?

Nümph er til den selvstændige kvinde der vil skille sig ud i mængden gennem sin kreative positive personlige stil. Med Nümph er du med til at sætte kulør på hverdagen, med en sammensætning af eksklusive farver og prints.

Indkøbskurv