ASP JEANS

Showing all 48 results, including child brands

Hvad er ASP Jeans?

Er du til en god pasform og materialer af høj kvalitet, så skal du vælge ASP Jeans, der er lavet af en lille dansk virksomhed. I sortimentet finder du lækre styles fra ASP i flere forskellige nuancer, med god elasticitet til høje og lave kvinder.

ASP Jeans passer rigtig godt til mange forskellige kvinder, både høje og lave kvinder, og kvinder med former.  Her er den traditionelle høje talje, og masser af stræk.

Er du til en highwaist og klassisk buks skal du vælge NET som findes i flere nuancer.  Er du mere til den helt klassiske er Elis og Charlot et godt valg.

Mere til slimfit? Der anbefaler vi Selma, Sash og ikke mindst Sasmal.

ASP Elis Jeans

Den klassiske model ASP Elis Jeans sidder tæt ind til  lår og hofter, og passer godt til mange forskellige toppe, skjorter og bluser. ASP Elis Jeans fås i flere blå denim farver der er “used” med lysere “slidte” lår samt i plain blue.

ASP Jeans

ASP Jeans er et dansk brand der blev grundlagt i 2015.

Historien med Jonny Asp´s egne ord:

Nogle gange opstår der muligheder du ikke kan sige nej til. Det var den følelse, jeg havde, da jeg valgte min nye platform til at producere og sælge jeans designet af mig.

Jeg har været i mode branchen i over 32 år og ofte sad jeg med følelsen af at jeg kunne gøre det bedre. Det udfører jeg nu med mit eget brand ASP Jeans.

Jeg lægger stor vægt på at levere god og personlig service og levere jeans og bukser der er bedre i kvalitet og pasform til meget fornuftige priser.

ASP Jeans er det lille firma med store ambitioner, god kvalitet og personlig tilgang.

Jonny

 

Indkøbskurv