Street One

Showing all 106 results, including child brands

Street One

Du er den moderne kvinde der elsker lækkert design i god kvalitet til en fornuftig pris – det er Street One.

Her får du den nyeste mode inden for bluser, sweatshirtsskjorterT-shirtsbukser, kjoler, samt jakker i mange forskellige styles, materialer og farver, i et stilfuldt design, der virker afslappet og ungdommeligt.

Louise-Viborg.dk er den eneste af de tøjbutikker i Viborg, der er Street One forhandler, og har Street One i Webshoppen.

Nyeste mode og kvalitet med Street One

Med Street One får du stilfuldt designede kollektioner med den nyeste mode. Street One er kendt for sin høje kvalitet, og med en pris der er til at overkomme, er det hurtigt blevet et populært brand.

De nyeste kollektioner afspejler de trends der er i modebranchen, og har innovativt og moderigtigt design, der kan kombineres på tværs af kollektioner.

Med en Street One kjole ved du, at du kan bruge den i årevis, og kombinere den med andet lækkert dametøj, samtidig med at kvaliteten er i fokus.

Tysk modehus fra 1983

I 1983 blev Street One lanceret af et Tysk modehus, og er lige siden vokset til et af de mest succesfulde brands som modeverdenen ikke kan komme uden om.

Street Ones vision er at designe kreative og stilfulde kollektioner, der henvender sig til et afslappet og ungdommeligt segment, og alligevel rammer de en bred aldersgruppe, med et prisleje der gør det muligt for alle at være med, uden de går på kompromis med kvaliteten af de forskellige designs.

Du kan købe Street One her i vores webshop

Indkøbskurv