Continue

Showing all 30 results, including child brands

Hvad er Continue?

Continue er et dansk brand til dig der har en feminin blød stil, og er vild med skønne designs, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Der kommer løbende nye styles i et hav af farver, der passer til den nuværende mode, men samtidig også har et nærmest tidløst design, der kan bruges sæson efter sæson.

Udvalget at Continue er alt fra strik til t-shirtsnederdele, blazere og kjoler, ofte i bomuld eller en god viskosekvalitet, til en fornuftig pris. Du kan også få Continue bukser, sissel kjoler og bluser. Udvalget af Continue tøj dækker hele garderoben, der er tøj til alle dage, uanset hvilken udfordring du skal klare i dag.

Continue er Feminint modetøj

Designfilosofien for Continue CPH, der blev skabt som et dansk brand i 2017, er at skabe tøj til kvinden med en femin og blød stil, hvor de enkelte kollektioner tilpasses tidens vigtigste trends. Lige siden Eva Gry startede Continue CPH med en kollega Jeanette Nilsson, har de leveret varen som kunderne ønsker, med nye moderigtige styles hurtigere end konkurrenterne kan følge med.

Kvalitet er en selvfølge for Continue tøj mærket

Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, når der designes Continue kjoler, bluser eller bukser. Du får de fineste designs i den lækreste bomuldskvalitet, eller en god viskosekvalitet. Det til trods for at prisen holdes på et fornuftigt niveau, hvor alle kan være med, Kvalitetstøj til hverdagspris.

Smarte styles

Med Continue får du det elegante og romantiske udtryk, hvor pasformen fremhæver dine flotteste træk.

Eller smarte styles i cool T-shirts, smarte bukser og jeans, elegante kjoler og nederdele, strik bluser eller accessories. Du får altid det bedste med Continue.

Et væld af farver og prints

Continues styles kommer i et væld af farver og prints, så der helt sikkert et noget for enhver smag.

Tidløst design der kan bruges år efter år

Selvom der kommer nye kollektioner flere gange hvert år, er der noget tidløst over dem alle. Du kan sagtens bruge tøjet i flere sæsoner, og blande til endnu flere unikke kreationer.

Continue bluse

Det der kendetegner bluser fra Continue er det meget stilfulde snit, de flotte og ofte mønstrede farver, der passer til mange forskellige sæt tøj. En del bluser har flæser, og giver et meget business agtigt look, mens andre er mere simple, men med stil.

Kom ind og besøg os, hvis du er ude for at shoppe dametøj i Viborg

Indkøbskurv