Freequent

Showing all 72 results, including child brands

Freequent tøj til damer

Hvis du er en stilbevidst kvinde, vil du elske Freequent! Der er så mange variationer af kjolerbluserjakker og bukser, at du kan kombinere til det helt rigtige moment.

Freequent er et bæredygtigt dansk produkt, der med lækre designs i farvestrålende materialer af god kvalitet, passer til din individuelle livsstil, til arbejde og fest, eller bare derhjemme.

Freequent er den topmoderne nordiske stil

Designerne bag Freequent forstår at holde stilen i skarpe linjer og den nordiske enkelthed, men med et high-fashion og elegant look.

Det gennemgående tema er at kommunikere den frie nordiske kvinde, med mod på dagligdagens udfordringer, så du kan kommunikere det rigtige udtryk via tøjet.

Der findes alle genrer inden for Freequent, med det romantiske look, det professionelle, og det kunstneriske, men alt sammen funktionelt og praktisk, så du kan være til stede, uden tanke for om tøjet sidder som det skal, for det gør det.

Freequent er til arbejdet

Karrierekvinden kan finde knivskarpe designs, der passer til en travl hverdag, og udstråler den selvtillid og myndighed det kræves, at være karrierekvinde.

Freequent er sødt og romantisk

Skal du på tur med veninderne, eller alene ud hvor du godt vil se ud som om du er parat til det romantiske eventyr, så kan du finde de sødeste design i mærket Freequent.

Stilfuldt tøj fra Freequent til det rette selskab

Selvom Freequent går efter at være et mærke der ikke må koste en formue, er der rigeligt med lækre stilfulde designs, der sagtens kan gå an til en stilfuld aften i godt eksklusivt selskab.

Flere styles

Freequent har flere stilarter, og et utal af modeller. Det giver dig mulighed for at fylde skabet med moderigtigt stilfuldt tøj, så du kan vælge det sæt der passer til dig netop denne dag. Ikke to dage er ens, så hvorfor skulle du være det? Følg sæsonen, vejret, det du skal, eller blot dit humør.

Det brede udvalg

Inden for Freequent brandet får du et stort udvalg af jakker. Der er vinterjakker med hætter, trenchcoates med brede ærmer og bælter, sæsonjakker blazere og cardigans til enhver lejlighed.

Når overtøjet er klaret, kan du finde kjoler og tunikaer i lange eller korte udgaver, nederdele og bluser, eller samlet som buksedragter og jumpsuits. Alt sammen i et feminint moderigtigt look.

Tøjet er af høj kvalitet, og du kan få de smarte skjorter eller T-shirts, med matchende leggings og strømper til modebevidste damer.

Bæredygtig produktion

Selvom et af målene har været at producere tøj til den modebevidste kvinde, som ikke er alt for dyrt, støtter Freequent op om en bæredygtig produktion, både i forhold til miljøet, men også menneskene i produktionen.

Hvis du er miljøbevidst, og har bæredygtighed som en af dine mærkesager, kan du roligt bruge Freequents tøj med god samvittighed.

Hvad er Freequent?

Freequent er et nordisk brand der producerer moderigtigt tøj til stilfulde damer, til en fornuftig pris. Freequent støtter op om en bæredygtig produktion, både for miljøet, og for de mennesker der er med i produktionen.

Hvis du er ude og kigge på tøjbutikker i Viborg, må du lige komme ind hos os, og undersøge vores sortiment.

Indkøbskurv