Love&Divine

Showing all 38 results, including child brands

Love&Divine

Elsker du den skandinaviske mode, med et feminint touch, så er Love&Divine dit yndlingsmærke. Du får feminine og stilfulde designs, i en god kvalitet.

Vi har et bredt udvalg af kjoler og bluser, der snildt kan mixes på tværs af sæsoner og andre mærker. Nogle er stilfulde og tidløse, andre udfordrende og farvestrålende, men alle med et unikt udtryk.

Dansk design med nordisk præg

Med Love&Divine år du en garderobe du kan sammensætte på kryds og tværs af de forskellige sæsoner, med et feminint look, og lave din egen kollektion, hvor du giver det dit eget udtryk. Du kan finde mange forskellige styles, som f.eks.

Mix Love&Divine som du vil

Love&Divine’s mission er, at du kan mixe og matche deres styles på kryds og tværs, så de passer præcis til det humør du er i, eller til den anledning du er til, så du kan fylde garderoben med små darlings, uden du sprænger budgettet.

Du kan nemt matche en Love&Divine skjorte med et par Love&Divine  bukseer, eller hvad med en Love&Divine kjole sat sammen med Love&Divine leggings?

Der kommer hele tiden nye kollektioner, hvor visionen er, at alt er tilladt, så du kan kombinere din garderobe i et legesygt univers, og skabe din egen personlige feminine stil.

De nye kollektioner er inspireret af de nyeste trends og tendenser, og alligevel vil det være muligt at mikse og matche de forskellige styles, som kan bruges sæson efter sæson.

Love&Divine siden 2016

Det var i 2016, at Love&Divine startede med en kollektion, der havde miksede et Skandinaviske syn på mode med de nyeste trends og tendenser, med et feminint touch til overkommelige priser.

Love&Divine tror på mode til tiden, ikke standardkollektioner, de vil levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt.

Louise-Viborg er Love and Divine forhandler i Viborg.

Indkøbskurv