Mærker

 • ASP Jeans

  ASP Jeans

  Er du til en god pasform og materialer af høj kvalitet, så skal du vælge ASP Jeans, der er lavet af en lille dansk virksomhed. I sortimentet finder du lækre styles fra ASP i flere forskellige nuancer, med god elasticitet til høje og lave kvinder.

  Er du til en highwaist og klassisk buks skal du vælge NET som findes i flere nuancer. Har du lidt fylde på hofterne anbefaler vi Liv som også fåes i flere farver. Er du mere til den helt klassiske er Elis et godt valg.Mere til slimfit? Der anbefaler vi Selma, Sash og ikke mindst Sasmal.

 • By Louie

  By Louie

  By Louie er lækre strik, kjoler, bælter, tørklæder og bluser vi selv finder rundt omkring i verden.

  Her finder du fine ting der er lavet i lækre kvaliteter specielt håndplukket af os.

 • Continue

  Continue

  Continue er et dansk brand til dig der har en feminin blød stil, og er vild med skønne designs, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Der kommer løbende nye styles i et hav af farver, der passer til den nuværende mode, men samtidig også har et nærmest tidsløst design, der kan bruges sæson efter sæson.

  Udvalget at Continue er alt fra strik til t-shirts, nederdele, blazere og kjoler, ofte i bomuld eller en god viskosekvalitet, til en fornuftig pris.

 • Festival strømper

  Festival strømper

  Festival strømper er en dansk leverandør af basis- og modetights, capri, leggings samt knæstrømper og sokletter. De laver lækre strømper og strømpebukser i gode kvaliteter som bambus, uld og micro fiber.

  Alle strømpebukser bliver produceret i Italien og bliver afprøvet på danske modeller når de kommer hjem så de er prøvesvarende i størrelserne.

 • Freequent

  Freequent

  Hvis du er en stilbevidst kvinde, vil du elske Freequent! Der er så mange variationer af kjolerbluserjakker og bukser, at du kan kombinere til det helt rigtige moment.

  Freequent er et bæredygtigt dansk produkt, der med lækre designs i farvestrålende materialer af god kvalitet, passer til din individuelle livsstil, til arbejde og fest, eller bare derhjemme.

 • Love & Divine

  Love & Divine

  Elsker du den skandinaviske mode, med et feminint touch, så er Love & Divine dit yndlingsmærke. Du får feminine og stilfulde designs, i en god kvalitet.

  Vi har et bredt udvalg af kjoler og bluser, der snildt kan mixes på tværs af sæsoner og andre mærker. Nogle er stilfulde og tidløse, andre udfordrende og farvestrålende, men alle med et unikt udtryk.

 • Nümph
 • Plateaux Jewellery

  Plateaux Jewellery

  Plateaux Jewellery er et smykke brand der emmer af minimalisme og kant igennem grafiske og tidløse smykker.

  Smykkerne fanger øjet og har ynde, der giver bæreren mulighed for at skabe et unikt look igennem et stringent formet kollektions univers.

  Plateaux Jewellery visualiserer elegance og enkelhed igennem smykkerne der udfordrer retning og stil i smykker, med inspiration hentet i klassisk og moderne minimalistisk arkitektur.

  Alle smykker stemples med 925 som står for lødigheden af materialet sterling sølv. Forgyldte sølv smykker har ligeledes samme stempel. Yderligere stemples alle smykker også med Plateaux Jewellery navnestempel PLX, som er registreret af Dansk Ædelmetalkontrol

 • Savon

  Savon

  Lækre sæber der er lavet af natur produkter.

  Vores sæber er kun testet på mennesker, ikke dyr.

  Fri for parabener.

 • Street One

  Street One

  Du er den moderne kvinde der elsker lækkert design i god kvalitet til en fornuftig pris - det er Street One.

  Her får du den nyeste mode inden for bluser, sweatshirts, skjorter, T-shirts, bukser, tunikaer, kjoler, samt jakker i mange forskellige styles, materialer og farver, i et stilfuldt design, der virker afslappet og ungdommeligt.